Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2018 11:58

3-річна дівчинка стала наймолодшою художницею України

3-річна Анастасія Барчишена у Вінниці відкрила персональну виставку картин. 14 малюнків маленької художниці виконані у техніках реалізм та абстрактивізм.

Настя почала малювати з двох років.

"Це, може, генетично, я їй постійно давала щось малювати. Але помітила це вже точно в три роки, що чимось вона відрізняється від інших дітей. Я нещодавно відкрила свою художню школу і вона приходила до мене на уроки, бачила як я дітей навчаю. І одного разу вона сказала: "Я теж так хочу". Ми сиділи півтори години і проводили урок", - розповідає Анна Барчишена, пише "Вежа". Мати Анастасії теж художниця, має власну художню школу.

  Настя з сім'єю. Фото: vezha.vn.ua
Настя з сім'єю. Фото: vezha.vn.ua

Дівчина усі картин пише сама, без сторонньої допомоги. Вона малює на рівні дітей 6-8 років. На створення картини в неї йде близько двох годин. Після того, як Анастасія намалювала перший малюнок, мама вирішила придбати їй якісні матеріали і продовжити навчання.

Всі картини Настя намалювала за рік. На виставку сім'я привезла найкращі роботи художниці. За словами юного митця, її улюбленим кольором є рожевий.

  Картини юної художниці. Фото: vezha.vn.ua
Картини юної художниці. Фото: vezha.vn.ua

За свій талант Анастасія потрапила до Книги рекордів України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9-річна дівчинка підкорила бандуру, яку знищили в Україні за часів Сталіна

Оточіть дитину найкращими проявами людства. Слухайте класичну музику, показуйте твори мистецтва, читайте художню літературу. Це формує естетичний смак та характер дитини. Про це розповідає японський інженер Масару Ібука. Разом із Акіо Моріта 1946-го заснував компанію Sony. Ібука завжди цікавився вихованням дітей. Створив власну концепцію навчання дітей з раннього віку.

Зараз ви читаєте новину «3-річна дівчинка стала наймолодшою художницею України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути