Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2019 17:00

В Гранові відкрили пожежне депо

25 червня у Гранові Гайсинського району на вулиці Філоненка 15а відкрили пожежне депо, яке складається з чотирьох осіб. Настоятель місцевого Свято-Миколаївського храму Української православної церкви Василь освятив приміщення пожежного депо.
Відкриття розпочалось о 11 годині дня. У Гранів прибули керівники різних підрозділів. Серед них голова Гайсинської районної ради Григорій Боровий, начальник головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук, начальник Гайсинського сектору ДСНС Володимир Мороз, а також заступник директора з виробничого напрямку товариства "Зернопродукт Миронівський хлібопродукт" — Віталій Олійник.
Гранівчани вручили гостям короваї.
Червону стрічку перерізали селищний голова Віктор Боднюк, Руслан Шевчук та Віталій Олійник.
- Завдяки спільної діяльності місцевих жителів і спонсорів нам вдалось реконструювати колишню котельну місцевої лікарні, - сказав сільський голова Віктор Боднюк, 60 років. - Від сьогодні це приміщення переходить у підпорядкування пожежної команди, яка складатиметься з чотирьох пожежників. Серед них гранівчани — Леонід Зятковецький, Михайло Штефанюк, Володимир Панчук та Андрій Загородній.
Гості мали можливість відвідати приміщення створеного депо. Працівники будинку культури привітали усіх концертом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хочемо привчити гранівчан до роздільного збирання сміття"

У Гайсинському районі це вже третя місцева пожежна команда. Торік відкрили у Кунці.

Зараз ви читаєте новину «В Гранові відкрили пожежне депо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають