неділя, 24 березня 2019 13:11

При Карлівській міськраді створили релігійну організацію

При Карлівській міськраді створили релігійну організацію
У Карлівці створили релігійне ГО. Фото: facebook

При Карлівській міськраді створили релігійну організацію "Рада церков та релігійних громад міста Карлівки". Статут затвердили 18 березня.

До цього документ ретельно вивчили й обговорили в кожній релігійній громаді, внесли зміни та доповнення, пишуть на сторінці Карлівської міськради у Facebook.

"Головною метою організації є здійснення та захист прав і свобод, задоволення суспільних інтересів, зокрема, релігійних і культурних. Основні напрямки діяльності - нести Благу звістку (не зачіпаючи релігійних переконань кожного), благодійність, соціальне служіння тощо", - пишуть у мережі.

До громадської організації "Рада церков та релігійних громад міста Карлівки" увійшли: Свято-Пантелеймонівська релігійна громада УПЦ, релігійна громада Християнської церкви "Слово життя", релігійна організація "Християнська церква "Нове покоління", Трьохсвятительська релігійна громада (парафія) УПЦ, Церква християн віри Євангельської, громада Адвентистів сьомого дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РПЦ в Україні подала до суду на Мінкульт: протестує проти перейменування

На зборах керівника релігійної організації "Християнська церква "Нове покоління" Геннадія Лук'янова обрали головою громадської організації "Рада церков та релігійних громад міста Карлівки". Також обрали орган правління організації та ревізійну комісію.

Наступний крок – реєстрація громадської організації у відповідних органах.

За утворення нової релігійної громади, що перейде до Православної церкви України, проголосували учасники зборів у Кисляку 17 березня.

Зараз ви читаєте новину «При Карлівській міськраді створили релігійну організацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають