Ексклюзиви
вівторок, 19 березня 2019 16:55

Полтавська облрада "спустить" на підвал 750 тис. грн

Полтавська облрада "спустить" на підвал 750 тис. грн
Полтавська облрада виділила кошти на ремонт підвалу. Фото: sobitie.com

Вартість капремонту сесійної зали Полтавської облради збільшили на 750 тис. грн через підтоплення підвального приміщення будівлі. Торік виділили 36,9 млн грн.

Про це повідомив директор профільного департаменту Полтавської ОДА Тимофій Голбан.

За його словами, проект корегується в рамках коштів, виділених у лютому. Запевняє, що в цілому вартість капремонту сесійної зали залишиться на рівні 37 млн грн, оскільки виконавець коригування вилучив окремі позиції з договору та додав необхідніші. Збільшити вартість ремонту вирішили на початку березня. Детальну інформацію про ці позиції в телефонному режимі повідомляти відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував обласний конкурс розвитку територіальних громад

Нагадаємо, ремонт сесійної зали триває з березня 2018 року.

Очікується, що роботи завершать до 2 жовтня 2019 року.

Мешканці Тахтаулового не погоджуються на об'єднання з Сем'янівською сільскою радою із центром у Сем'янівці. Такий варіант Перспективного плану формування територій громад області затвердили на сесії депутати обласної ради. Тахтаулівська сільрада вирішила позиватися проти департаменту облдержадміністрації, який підготував цей документ.

Зараз ви читаєте новину «Полтавська облрада "спустить" на підвал 750 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають