вівторок, 12 березня 2019 13:15

Відбувся турнір середньовічного бою Heavy Metal Fight
11

10 березня у Білій Церкві на базі Білоцерківського професійного ліцею відбувся середньовічний турнір під назвою Heavy Metal Fight. Участь у боях узяли білоцерківські клуби РТГ "Г'юргів" та КСП Panzer. Маршалами турніру виступила команда "Беренгери", повідомляє 04563.com.ua.

У рамках турніру відбулися змагання в номінаціях "меч - меч", "щит - меч", "5*5"

Фото: 04563.com.ua

У командному (загальному заліку по всіх номінаціях) перемогу здобув клуб КСП Panzer. Найрезультативнішими бійцями турніру стали А. Бростовський та А. Прохоров із загального списку.

Команда клубу РТГ "Гюргів" виборола перемогу в номінації 5*5 та вдало показала себе у номінаціях "меч - меч" та "щит - меч".

У Полтавському музеї можна відвідати склеп братської могили воїнів московської армії при свічках, сфотографуватися в історичних костюмах. Розвіяти міфи стосовно поля Полтавської битви. Під час екскурсії влаштувати артилерійське шоу та пісочної анімації. На завершення для екскурсійної групи влаштують вогняне шоу.

Зараз ви читаєте новину «Відбувся турнір середньовічного бою Heavy Metal Fight». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають