неділя, 20 січня 2019 15:05

Молодята мають на двох семеро дітей

Молодята мають на двох семеро дітей
Подружжя Сергія та Наталії Попових Фото: Ольга ЩЕГЛОВА

У селі Бричківка Полтавського району одружилися доярка Наталія Лопата і тракторист Сергій Попов. Від попередніх шлюбів у 42-річної Наталі троє дітей, у 40-річного Сергія - четверо.

Про це розповідає кореспондент "Газети"

Шлюб у сільській раді зареєстрували вперше за багато років.

Познайомилися наречені випадково, по-телефону. Вперше Наталія приїхала до Сергія з Гадяча у березні торік. І через два дні вирішила переїжджати в Полтавський район. Наймолодша її донька Сніжана Остапчук навчається у Полтаві на пекаря.

"Мені завжди хотілося, щоб мама жила десь поруч. Та коли вперше їхала знайомитися з її чоловіком, було страшнувато. Зараз ми подружилися. Бачу, що мама щаслива", - скажала Сніжана Остапчук.

Сергій Попов родом із Харківщини. Приїхав у Бричківку п'ять років тому працювати в агрофірму "Петрівське". На тракторі МТЗ-80 розвозить корм худобі на фермі. Наталія — доярка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість пар відсвяткували золоте весілля

"Чоловік мене жаліє. Накупив на кухню всякої побутової техніки, щоб недовго стояти біля плити", - розповіла Наталія Попова.
Жінка має на фермі один вихідний після 4 робочих днів. Перше доїння починається о 5-й ранку, тому вставати доводиться о 3:50. Робочий день із двома перервами закінчується о 20:00.

Житло подружжя винаймає. Тримають корову, свиней, двох биків і птицю - курей, гусей, качок. Вранці господарство доглядає Сергій, увечері — кому зручніше.

На весілля з'їхалися діти. Гостей набралося півтора десятка. Святкували вдома. По букет для нареченої чоловік встиг з'їздити до обласного центру вранці перед реєстрацією. Там купив до святкового столу торт "Наташа".

У селі Василівка Полтавського району мешкає подружжя Алєніних, яке має 13 дітей.

42-річна Тетяна та 46-річний Олександр одружились 25 років тому. Із батьками живуть 9 дітей: 13-річний Артур, Тимур, 12 років, 11-річний Назар, 10-річна Таїсія, 8-річний Захар, Олександр, 7 років, Андрій, 5 років, 3-річний Лев та Юрій, 1 рік. 4 старших - 15-річна Настя, 17-річна Аліна, 19-річна Марина та 21-річна Олеся - живуть, працюють і навчаються у Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «Молодята мають на двох семеро дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають