субота, 22 червня 2019 16:54

"Запрограмували себе, що матимемо щонайменше двоє дітей"

Автор: фото надане Дмитром Івіним
  У родині Дмитра та Юлії Івіних 11 червня народилася донька Маргарита
У родині Дмитра та Юлії Івіних 11 червня народилася донька Маргарита

— У животику була дуже активна, а як народилася — найспокійніша дитина у відділенні. Не плаче, їсть, спить і трішки гуляє, — розповідає телефоном 28-річний Дмитро Івін, депутат Терешківської сільради Полтавського району.

11 червня в Полтавській районній лікарні його дружина 21-річна Юлія Івіна народила доньку Маргариту. Це друга дитина подружжя. Старшому Михайлу 30 червня виповниться 2 роки. Живуть у приватному будинку в селі Ковалівка Полтавського району.

— Перший раз був на пологах, бо наслухався усяких страшилок про наших лікарів. Питав, що за уколи роблять, контролював весь процес. На других до лікарів ставився довірливо. Вони молодці. Бути разом із дружиною в цей час — велика моральна підтримка.

Ім'я батьки знали ще до зачаття.

— Ми запрограмували себе, що матимемо щонайменше двоє дітей. Вирішили не відтягувати. Вагітність за Маргаритою була не з легких, бо ще є маленький Михайло, який потребує уваги. Дружина не мала часу на відпочинок. Коли донька була в животу, читали їй казки, співали ­пісні та грали на гітарі. Самі ­пологи теж були складніші. ­Маргарита заплуталась у пуповині. Одразу закричала, як і всі дітки. Потім почали робити всі процедури необхідні. Зараз усе добре, — пояснює, чому дружина з донькою провели тиждень у лікарні.

— Тато забрав дружину із лікарні та поїхав працювати — приймав земельні ділянки державної власності у комунальників. А мама з друзями, родичами та батьками святкували. Вдома надули кульки, підготували квіти. На застілля приїхали чимало друзів і родичів. Чоловік із 20 набралося, — сміється Дмитро.

Маргариту планують охрестити через два тижні.

3320 грамів важила Маргарита Івіна після ­народження. Зріст — 53 см. З'явилася на світ о 2:30.

Зараз ви читаєте новину «"Запрограмували себе, що матимемо щонайменше двоє дітей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають