Ексклюзиви
субота, 13 квітня 2019 16:54

Неля Присяжнюк 37 років працювала бухгалтером

7 квітня в Ковалівці померла бухгалтер сільради 58-річна Неля Присяжнюк. Мала проблеми із тиском.

— У суботу ввечері вона навідалася до нас, виглядала цілком здоровою. Мала проблеми з тиском, але була мужня жінка і все зносила на ногах. Наступного дня прокинулася, як завжди, рано-вранці. Пішла на кухню готувати сніданок, заварила собі чаю. Коли мій брат Андрій зайшов до неї у кімнату, побачив її вже мертвою. Смерть була раптова, — говорить 34-річна Надія Довгань, донька померлої.

— Мама була жайворонком, прокидалася з першими півнями й одразу починала порядкувати. Були в неї і хобі, займалася господарством. Найбільше любила доглядати кроликів. Розводила їх для душі. Любила робити випічку, у вільний час готувала рулети й пироги, — продовжує. — Мама спілкувалася з великою кількістю людей, знала багатьох, її теж. У людях цінувала передовсім відкритість.

Неля Іванівна 37 років працювала бухгалтером у Ковалівській сільраді.

— Була дуже відповідальна, спокійна й надійна. В суботу мали робочий день. Неля була, як завжди, життєрадісна та жвава. Нічого не віщувало біди. А наступного дня її не стало, — додає Світлана Миколаївна, колега із сільради.

У Нелі Присяжнюк залишилися чоловік Юрій Юрійович, донька Надія, син 27-річний Андрій, двоє онуків.

Поховали жінку 9 квітня на цвинтарі в Ковалівці, де покояться її батьки.

Зараз ви читаєте новину «Неля Присяжнюк 37 років працювала бухгалтером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають