Ексклюзиви
неділя, 24 березня 2019 00:42

"На день народження вручили медаль "За відвагу"

Автор: ФОТО з особистого архіву Валерія Судики
  Валерій Судика відзначав свій день народження з воєнними побратимами. Зустрівся з ними у Києві
Валерій Судика відзначав свій день народження з воєнними побратимами. Зустрівся з ними у Києві

— Цей день народження залишиться в пам'яті надовго. Бо зі мною були не тільки родичі, а й побратими із зони ООС, — розказує Валерій Судика з Білої Церкви.

7 березня цьогоріч відсвяткував 45-річчя. Працює викладачем інформаційно-обчислювальних систем у Білоцерківському національному аграрному університеті. Також спеціалістом з розробки раціонів для сільськогосподарських тварин у компанії "Текро". У 2014–2015 роках перебував у зоні бойових дій на Донбасі.

— Устав о сьомій годині для того, щоб заїхати на фірму. Купив торти і напої, — продовжує. —Колектив подарував три тисячі гривень.

Вітати іменинника почали із сьомої ранку. Першим був товариш. Другим — ректор університету. Колегам Валерій відвіз пляшку вина і цукерки.

Із бойовими товаришами іменинник зустрівся цього ж дня у Києві.

— Загалом, привітали більше ста людей. Колишній губернатор Донеччини, старший сержант Павло Жебрівський, з яким ми були на передовій — мій товариш. Особисто поздоровив та вручив медаль "За відвагу", — додає Валерій.

Протягом дня чоловік не пив, бо був за кермом. З родиною відмічав у ресторані "Арарат".

— Витратили півтори тисячі гривень. Було шестеро людей. Дарували гроші. Жінка з падчіркою подарували квиток на футбол "Динамо — Челсі" (гра відбулася 14 березня в Києві. "Динамо" програло 0:5. — Газета). Знають, як сильно я люблю футбол. Святкували до ночі.

Рідна дочка Наталія привітала батька за день до свята. Подарувала шкіряний гаманець.

Зараз ви читаєте новину «"На день народження вручили медаль "За відвагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають