субота, 16 березня 2019 14:22

"Комах кидаю пінцетом у склянку"

— У подружки виявили рак крові. Восени їй збирали містяни гроші на хіміотерапію. На другу не пішла. Каже: "Грошей немає, а просити знову соромно". Змирилась. А цієї зими зустріла її здорову і щасливу, — говорить 69-річна Марія Коноваленко.

Розповідає про подругу Людмилу, 57 років. Начебто вилікувала рак, вживаючи аргентинських комах, відомих як жуки-чорнотілки. Розводила їх у відрі з тирсою, годувала шкірками з бананів, апельсинів та яблук. Пила з водою натщесерце.

— Я і сама спробувала, — продовжує Марія Степанівна. — Живих комах кидаю пінцетом у склянку. У шлунку вони гинуть і виділяють речовину, яка чистить кишечник. Стабілізувався цукор у крові. Відчуваю себе бадьорішою.

Серед жителів району ширяться чутки, що жуки допомагають від багатьох хвороб. В інтернеті 100 комах продають за 25 грн.

— Ніколи не чула про таких жуків, — каже сімейний лікар Вікторія Марчук, 40 років. — Не слід довіряти неперевіреним методам. Це не має наукового підтвердження. Важко спрогнозувати результати такого лікування.

Зараз ви читаєте новину «"Комах кидаю пінцетом у склянку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають