Ексклюзиви
субота, 22 червня 2019 15:28

Клявся, що більше не буде

— Якось приїхали на сімейну сварку. Чоловік вибив двері, хотів уже лупцювати колишню дружину. Побачив нас — утихомирився, — згадує Сергій. Працює оперуповноваженим у поліції.

Порушника посадили в машину. Тоді це був радянських часів УАЗ. Повезли у поліцію. По дорозі розговорилися. Питає: "Хлопці, а що мені буде?". Ми й пояснили. Коли доїхали до відділку, чоловік уже сидів тихо, як миша. Відчинили двері, а він у куток забився переляканий. Просить відпустити. Клянеться, що до колишньої дружини більше не сунеться.

— А що ви йому тоді в машині відповіли? — питаю Сергія.

— Сказали, що посидить трохи у камері, подумає над своєю поведінкою. Що вільне місце лишилося тільки біля негра. Ми його, мовляв, затримали за глумління над державною символікою. В селі заліз на будинок культури, прапора зірвав, намотав собі на шию.

— А негр і справді був?

— Ні, — сміється. — Але фантазія у напарника хороша. Коли описував двометрового негра із фіолетовим відтінком шкіри, наче баклажан, аж я повірив. Додали, що негр — гомосексуаліст. Ледве трималися, щоб не засміятись. Хлопця відпустили. Більше у квартиру, де була сварка, поліцію не викликали.

Зараз ви читаєте новину «Клявся, що більше не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають