Ексклюзиви
субота, 09 березня 2019 16:25

Вінницягаз відкриє центр обслуговування клієнтів

Із 1 травня у Гайсині товариство "Вінницягаз" відкриє новий центр обслуговування клієнтів.

Про це на сесії гайсинської районної ради 28 лютого повідомив начальник місцевого відділення Він­ницягазу Василь Стецько:

— Рішення про відкриття відділення було прийнято керівництвом у зв'язку з великими чергами клієнтів у Гайсині. Людям буде зручніше.

На сесії депутати заслухали звіт керівників підприємств та начальника фінансового управління адміністрації про виконання цьогорічного бюджету. Обговорили події, які сталися у місті та районі.

— Після попереднього засідання депутат Олександр Колісніченко подав у суд на районну раду. Протестує проти передання на баланс району міських дитсадків, — говорить голова райради Григорій Боровий, 53 роки.

— За останні три місяці були три засідання за справою. 27 лютого пройшло останнє. Позов депутата було відхилено.

Також розглянули звернення центральної районної лікарні, яка просила дозволу встановити на корпусі будівлі пам'ятну дошку на честь покійного керівника медичних закладів Гайсинщини Віталія Слободянюка. Депутати підтримали одноголосно.

Зараз ви читаєте новину «Вінницягаз відкриє центр обслуговування клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають