субота, 09 березня 2019 16:10

Тролейбус обійдеться у понад п'ять мільйонів гривень

Комунальне підприємство "Тролейбусне управління" оголосило про закупівлю тролейбуса. Тендер проводять в електронній системі "Прозорро". Вартість покупки — 5,2 млн грн.

За вимогами міста, машина має бути випущена цьогоріч. Із низькою підлогою. Шириною не більше 2,6 м. Завдовжки — 11,5–12,5 м. Має бути місце для розміщення і закріплення інвалідного візка.

"Так оновлюємо рухомий склад. Це дозволить якісно обслуговувати жителів міста у сфері пасажирських перевезень електротранспортом", — ідеться в повідомленні на порталі "Прозорро".

Торги пройдуть 29 квітня цьогоріч. Прийом тендерних пропозицій триватиме до 23 березня.

— Ще цьогоріч придбаємо другий тролейбус. Загалом, на них піде 10 мільйонів гривень, — розповідає начальник підприємства "Тролейбусне управління" Володимир Вахній. — На ремонт і відновлення контактної мережі треба виділити 2,8 мільйона гривень. 2020 року міська рада планує придбати три машини та виділити п'ять мільйонів гривень для ремонту підстанцій і контактних мереж.

Зараз ви читаєте новину «Тролейбус обійдеться у понад п'ять мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають