Ексклюзиви
субота, 08 червня 2019 17:39

У дитячих таборах годують не менше п'яти разів на день

На канікулах батьки планують відправити дітей у літні табори. Багато оздоровчих закладів діють у Полтавському і Новосанжарському районах.

Цьогоріч тривалість зміни — 21 день. Приймають дітей від 7 до 17 років. Вартість вказана за одну путівку. Кожна зареєстрована на території Полтавщини дитина може отримати путівку в місцеві табори із бюджетною доплатою у розмірі до двох прожиткових мінімумів. Але не більш як 70% вартості путівки. За доплатою слід звернутися із заявою до органів виконавчої влади та місцевого самоврядування за місцем проживання.

Полтавський район:

Дитячий оздоровчий центр "Маяк", село Головач. Має 100 місць, проживання у наметах по двоє-четверо дітей. На території лазня і санвузли. Шестиразове харчування. Проводять триденні туристичні походи, кінні прогулянки, сплави на байдарках, є також риболовля, стрільба з лука, тренінги із польової кухні. Діє школа юного журналіста. Вартість — 5418 грн.

Заклад оздоровлення й відпочинку "Молода гвардія", село Терешки, вул Зигіна, 44. Відомчий табір Укрзалізниці на 300 дітей. П'ятиразове харчування. Проживання в одноповерхових корпусах у кімнатах на 8–10 дітей. Санвузли на території. Є відкритий басейн, тренажерний зал, ігрові кімнати з більярдом. Вартість — до 8910 грн.

Новосанжарський район:

Дитячий заклад оздоровлення й відпочинку "Джерело", село Клюсівка, пров. Сонячний, 5. Приймає 250 дітей. Проживання у двоповерхових корпусах. Кімнати на чотири-п'ять місць. Санвузли в коридорах. Православний табір патріотичного спрямування. Дітей навчають іконопису. Є мотузкове містечко. Відпочинок коштує до 6,9 тис. грн.

Табір "Антей", Нові Санжари, пров. Ромашковий 10. Розрахований на 200 дітей. Шестиразове харчування. Готують кисневі коктейлі. Проживання в корпусі, де розміщені блоки. В кожному — по дві кімнати на три- п'ять місць. Санвузол на кожний блок. Ціна — 8650 грн.

Заклад оздоровлення та відпочинку "Нові Санжари", селище Нові Санжари, пров. Курортний, 44. Має 50 місць. Проживання в кімнатах по четверо-п'ятеро. Окремі санвузли для хлопців і дівчат. Є лікувальна мінеральна вода, мінеральні ванни, грязелікування, фізіотерапевтичні процедури, лікувальна гімнастика, гідромасаж, соляна кімната. Харчування шестиразове. Вартість — до 9226 грн.

Британський мовний табір "ABC CAMP", село Клюсівка, пров. Сонячний, 9. Шестиразове харчування. 300 місць. Проживання у двоповерхових корпусах, кімнати на троє-п'ятеро дітей. Санвузли на поверсі. Передбачені розвивальні програми, уроки фінансової грамотності, вивчення англійської мови. Ціна — до 9870 грн.

Зараз ви читаєте новину «У дитячих таборах годують не менше п'яти разів на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають