Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2019 23:34

"Треба звертати увагу на мажоритарників і на списки партій"

21 липня відбудуться дострокові парламентські вибори. Запитали в жителів ­Іллінеччини, Гайсинщини та Немирівщини: за кого голосуватимете?

Павло ВОЛОВИЙ, 35 років, інженер, Даньківка Іллінецького району:

— Голосуватиму за "Голос". Важко пояснити, чому саме ця партія. Інтуїтивне рішення. Люди зневірені. Сьогодні маємо ситуацію, коли низи більше не можуть жити по-старому, а верхи не хочуть щось міняти. Політична криза.

Сергій КОВАЛЕНКО, 53 роки, водій, ­Городок Іллінецького району:

— Традиційно підтримую "Батьківщину". За прем'єрства Юлії Тимошенко було вирішено багато соціальних питань. У неї великий політичний досвід.

Сергій ЯСІНСЬКИЙ, продавець, 27 років, Немирів:

— Не знаю. Досі не визначився. Думав спочатку за партію Зеленського. А тепер вважаю, що не треба давати всі карти йому в руки. Можливо, підтримаю "Голос".

Олена ШЕВЧЕНКО, 65 років, пенсіонерка, Немирів:

— Ми з дідом думаємо голосувати за партію Гройсмана. Хоч як є, а й дороги трохи поробив. Пенсію підняв. Дрібниця, а приємно.

Володимир ХИТРУК, 35 років, приватний підприємець, Гайсин:

— Ще не вирішив. Але точно не за "Слугу народу" й "Голос". Проблема, що всі партії прив'язані до своїх вождів. Це пережиток Радянського Союзу. Треба звертати увагу на мажоритарників і на списки партій. Треба розбиратись у людях, яким делегуєш владу. Це точно мають бути проукраїнські сили, а не партії хохлів.

Зараз ви читаєте новину «"Треба звертати увагу на мажоритарників і на списки партій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають