неділя, 21 квітня 2019 15:47

Танцювальний колектив відсвяткував 25-річний ювілей

Автор: ФОТО з соціальної мережі фейсбук
  Танцювальний колектив ”Посмішка” виконує танець ”Розпрягайте, хлопці, коней”
Танцювальний колектив ”Посмішка” виконує танець ”Розпрягайте, хлопці, коней”

15 квітня гайсинський колектив естрадно-спортивного танцю "Посмішка" відсвяткував 25 років. Ювілей відзначили в районному будинку культури.

Привітали керівники району — подарували сертифікат на суму у 300 тис. грн. Ці кошти використовуватимуться для поїздок на різні конкурси. Грошовий сертифікат вручив і нардеп Микола Кучер. Фінансову винагороду, вазу та торт передав начальник відділу культури і туризму райради Микола Ричков.

— Уже шість років поспіль наш колектив отримує гран-прі — найвищу нагороду на конкурсах, — каже керівник "Посмішки" Алла Поздоровкіна, 63 роки. — Керівники району та райдержадміністрації завжди надають нам допомогу.

За чверть століття через колектив пройшли близько 2,5 тис. дітей.

— Понад 30 вихованців продовжили мою працю. Четверо працюють у районному будинку культури, дехто в садочку чи школі. Одна з моїх найперших випускниць — Марина Стус —зараз теж керівник танцювального колективу. Еліна Коваліцька працює танцівницею в Китаї, — продовжує Алла Поздоровкіна. — На останньому конкурсі у Львові посіли перше місце. Суддею був Раду Поклітару (хореограф, заслужений діяч мистецтв України — Газета.).

На святі провели "Батл поколінь"— на сцені виступили бабусі й матері танцюристів "Посмішки".

13 квітня гайсинський дитячий танцювальний колектив "Дитинство" посів третє місце на чемпіонаті України з хореографічного мистецтва. Відбувся в Одесі.

У різних номінаціях узяли участь 113 команд із України, ­Польщі, Угорщини й Молдови. Гайсинський колектив посів перші ­місця за виконання танців "Молдавський" та "Україна Калинова". За "Гуцульський" у номінації народний танець отримали бронзу. — До Одеси 83 наших учасники потрапили завдяки Миколі ­Кучеру, відокремленому підрозділу ­громадської організації "Соціальна справедливість" у Гайсині та "Продовольчій компанії "Зоря Поділля", — говорить хореограф і керівник ­колективу Марина Стус, 46 років.

Зараз ви читаєте новину «Танцювальний колектив відсвяткував 25-річний ювілей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають