субота, 20 липня 2019 15:30

Сертифіковані добрива продають від 128 гривень

Магазин "Еко Бренд" відкрився в Гайсині, на вул. Грушевського, 35к. Пропонують добрива, монодобрива, стимулятори росту рослин, засоби захисту від хвороб, шкідників та гризунів. Також засоби для прискорення дозрівання та захисту зібраного врожаю у приміщеннях, гербіциди, прилипачі, репеленти. Можна придбати знаряддя для саду й городу, товари для сільського господарства.

— Фірма "Еко Бренд" понад 7 років є надійним виробником мінеральних добрив і єдиним офіційним постачальником мікробіологічних препаратів від Державного інституту мікробіології, — говорить продавець Мар'яна Зубун, 27 років. — Інститут міститься в Одесі. У своїх розробках використовує новітні технології. З 2014 року працює офіс фірми у нашому Будинку побуту. А тепер є магазин, в якому можна зручно роздивитися товар, проконсультуватися.

Ціни на біопрепарати для захисту рослин — від 45 до 62 грн за 1 л, на добрива –від 128 грн за 10 л. Товар у "Еко Бренді" продається оптом та у роздріб.

Працює магазин з 8:30 до 18:00, обід — з 12:00 до 12:30, у вихідні робочий день — до 14:00.

Зараз ви читаєте новину «Сертифіковані добрива продають від 128 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають