Ексклюзиви
субота, 22 червня 2019 16:46

"Перевернута іномарка летіла до нас під двір"

16 червня в Ковалівці Полтавського району на вул. Михайла ­Гаврилка сталася аварія. "Шевроле Ланос" злетіла з дороги під двір Віктора та Наталії Кацалапів, приземлилася на дах. Кермував автомобілем житель сусіднього села Залізничне Микола Довженко. Був ­п'яний.

— Я почула звуки гальмів. Зразу здалося, що біля двору зіткнулися дві машини. Вибігла за ворота, побачила зовсім іншу картину. Перевернута іномарка летіла до нас під двір. Зупинилася за 2 метри від хати, за півметра від лавочки. Водій ледь виліз через вікно, то падав, то вставав. Я викликала поліцію, сусідка — лікарів. Водій був неадекватний. Питаємо — чого ти сів п'яний за руль? Відповів, що хотів покататися, — говорить 53-річна Наталія Кацалап.

— Це було о восьмій із гаком вечора. Якраз мами із дітьми верталися із річки. Дуже кричали на нього, думала, розірвуть. Але самосуд ніхто не робив, — продовжує Наталія Миколаївна. — Неподалік на вулиці камери зафіксували, як він летів від мосту, ледь не збив сміттєві баки. А потім крутнуло до нас під двір. Машину забрав евакуатор. По водія приїхала мати, потім донька.

Поліцейські виписали Миколі Довженку штраф близько 10 тис. грн за водіння у нетверезому стані.

— Чоловік до цього не притягувався до відповідальності. Ми вилучили в нього права. Триматимемо його на контролі, бо такі люди не мають сідати за кермо. В селах гуляють багато дітей, мають бути у безпеці, — кажуть у Полтавському райвідділку поліції.

Мешканці Ковалівки просять встановити на вул. Михайла Гаврилка "лежачі поліцейські".

— Це центральна вулиця села. Недавно полатали ями, тепер машини не їздять, а літають. Переживаємо за безпеку свою і дітей, — додає Наталія Кацалап.

Зараз ви читаєте новину «"Перевернута іномарка летіла до нас під двір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають