Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2019 23:54

Може розвалитися міст на масиві Леваневського

— Міст на проспекті Князя Володимира в аварійному стані. Щодня по ньому рухається велика кількість машин. Їздять вантажівки, створюють вібрації. Від цього на тротуарах утворюються дірки і міст може зруйнуватися. Ходити небезпечно, — говорить 38-річний Максим Бармиця з Білої Церкви.

Вартість ремонту моста — близько 70 млн грн.

— Ми провели експертизу. Подали проект до бюджету розвитку міста. Також — в обласні та державні програми. Фінансування поки що немає, — розповідає 30-річний Олексій Погасій, начальник управління дорожнього господарства.

Частково зруйнувалася закладна деталь під ригельною балкою — основною опорою в каркасі мосту, кажуть в управлінні. Почала розвалюватися чотири роки тому. Не вирішене питання, як підстрахувати деталь — кранами чи домкратами. Якщо цього не зробити і розібрати конструкцію, деталь може впасти.

— По мосту можна пересуватись. Управління дорожнього господарства контролює його стан, — веде далі Олексій Погасій. — Щороку подаємо пропозицію закласти гроші на ремонт. Через дефіцит бюджету рішення не підтримують. Відремонтувати частково не вийде, лише повністю. При відновленні конструкції доведеться ще й зривати тротуар і стелити новий.

Зараз ви читаєте новину «Може розвалитися міст на масиві Леваневського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають