Ексклюзиви
субота, 30 березня 2019 15:53

Фекалії зливали у річку Рось

У селі Томилівка проінспектували трубопровід. Представники товариства "Білоцерківвода" виявили чотири незаконні врізання із приватних будинків. Їх використовували для зливання фекалій.

— Наше підприємство підписало договір із фірмою, що проводить відеоінспекцію. Почали перевірку трубопроводу в селі, — розповідає Олексій Пахольчук, технічний директор Білоцерківводи. — Його довжина 4,5 кілометра. Проходить через усю Томилівку. Починається біля біоставків і закінчується в річці Рось.

Перевірили 300 метрів трубопроводу на вул. Слави. Там знайшли два врізання з приватних будинків. Люди викопали на городі колодязь, приєднали до труби. І підключили побутову каналізацію. Фекалії потрапляють у річку. Далі стоки йдуть в очищену воду.

— На вулиці Центральній перевірили 400 метрів трубопроводу. Виявили ще два врізання. Викликали поліцію. У селі Томилівка обстежимо ще два кілометри трубопроводу, — говорить.

Зараз ви читаєте новину «Фекалії зливали у річку Рось». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають