субота, 08 червня 2019 17:22

Дощ затопив частину вулиць Гайсина

— Усі триста кущів помідорів лежать поламані. А я на розсаду витратила 450 гривень із пенсії, — каже 60-річна Світлана Лещенко з Гайсина.

5 червня, після обіду, у місті пройшла сильна злива, затоплювала вулиці, городи, подекуди залито офісні приміщення. Рятувальники виїжджали відкачувати воду.

— У котельню через димохід натекло по кісточки води, — продовжує жінка. — Такого ще ніколи не було. Збитки невеликі, але є.

— Їхав центральною вулицею 1-го Травня о 15:00, коли пустився дощ, — каже гайсинчанин Дмитро Черепаха. — Машина не їхала, а пливла за течією. І припаркуватися було неможливо.

На Соборній кілька авто зупинилися посеред вулиці. Не могли зрушити з місця. Так перечікували десять хвилин, поки вода не зійшла.

На Вінниччині оголосили жовтий рівень небезпеки через погодні умови. При блискавиці рятувальники радять щільно закривати вікна, двері, вентиляційні отвори та люки, не паркувати авто біля дерев та старих будівель. Якщо негода застала на вулиці, тримайтесь якнайдалі від стовпів електромереж та поодиноких дерев.

Зараз ви читаєте новину «Дощ затопив частину вулиць Гайсина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають