Ексклюзиви
пʼятниця, 30 серпня 2019 22:54

Дмитро Стасюк видав збірку віршів

Гайсинчанин Дмитро Стасюк випустив збірку віршів під назвою "Нариси Бездарного". Книга вміщає понад 30 поезій та кілька прозових історій. Має 50 сторінок.

Вірші написані з 2015-го по 2019 рік.

— Спробував писати в 11-му класі. До цього писав філософські вислови з глибоким сенсом. Тоді мене ніхто з однолітків не розумів, — розповідає 19-річний Дмитро. — Усі вірші — про почуття. Саме про захопленість людиною, а не про любов. Деякі в інших тематиках. Наприклад є вірш про швидкоплинність життя, присвячений моєму дідусю.

Дизайн та оформлення Дмитро розробляв сам. З редагуванням допомогла вчителька хлопця. Саме вона підштовхнула його до видання книги, додає автор.

— З Оленою Миколаївною я в гарних стосунках, завжди надсилав їй свої вірші та творчі ідеї. Вона й надихнула мене на те, що потрібно публікувати та відправляти у світ ці вірші.

Вірші здебільшого про невзаємну любов, про великі очікування та протилежну реальність. Цим збірником хочу підштовхнути людей до прояву щирих почуттів та бажання частіше говорити про них іншим, каже Дмитро.

У збірці є цикл віршів під літерою "М". Там усі вірші присвячено одній дівчині.

— Вона мене дуже надихнула у свій час. Дивина в тому, що я жодного разу її не бачив, окрім фото. Але ми дуже тісно спілкуємося, — розповідає автор.

Надруковано 75 примірників книги. Ціна одного — 85 грн.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Стасюк видав збірку віршів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають