субота, 20 липня 2019 14:05

Білоцерківка загубила 3-річного сина

Автор: ФОТО з сайта ”фейсбук”
  До поліції Києва звернулася білоцерківка. Просила знайти її сина. Де загубила, не знала
До поліції Києва звернулася білоцерківка. Просила знайти її сина. Де загубила, не знала

3-річного Платона з Білої Церкви розшукували кілька годин поліцейські. Про зникнення дитини правоохоронців повідомила його 21-річна матір. Звернулася до поліції 9 липня поблизу столичного Гідропарку.

Жінка, скоріше за все, була під дією невідомих речовин. Бо не розуміла, що в чужому місті. Сказала, не знає, де лишила дитину — повідомляють у Дніпровському управлінні поліції.

Платона знайшли у Білій Церкві. Виявилося, що мати залишила його на свою знайому. Йду на роботу, пояснила їй.

Матері загрожує штраф від 850 до 1 700 грн за невиконання батьківських обов'язків. Хлопчик поки що перебуває у міському центрі "Злагода". Чи повертати його матері, вирішить міська служба у справах дітей. Спочатку перевірять умови, в яких проживає дитина.

— Мама до хлопчика приходила минулої п'ятниці. Щоб його забрати, повинна отримати документи у службі у справах дітей. Дитину хотіла забрати бабуся. Але не має потрібних документів, — кажуть представники реабілітаційного центру "Злагода". — Платон доглянутий. Мало розмовляє, але усміхається і грається з дітьми. Важко сказати, чи його сім'я благополучна. Мати хлопчика зареєстрована в Полтавській області. Всі відомості там.

Зараз ви читаєте новину «Білоцерківка загубила 3-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають