субота, 13 липня 2019 16:21

Третя зустріч із Порошенком

Зранку 3 липня у дворі обговорюють приїзд у Гайсин колишнього президента Петра Порошенка. У соціальних мережах теж не вщухають пристрасті. Здебільшого його критикують, але всі сходяться на одному: на зустріч з екс-главою держави все-таки треба йти.

— Я за Порошенка не голосувала, але хочу побачити його вживу, — каже пенсіонерка Галина Василівна.

Зустріч відбувається біля кінотеатру. Там облаштували імпровізовану сцену. За Петром Олексійовичем стоять його однодумці. Ліворуч — двоє підлітків.

— Що він обіцяє?! Його час уже минув, — говорять між собою дві літні жінки поруч зі мною.

Петро Олексійович каже, що йому не сподобалося, що під час його візиту до Харківської військової академії на випуску курсантів лунала пісня "Офіцери-росіяни". Тому гурт "Браття" написав пісню "Погони".

Гайсинчани почули її у виконанні хлопця Захара. Після виступу юнак вручив Порошенку ікону. Той перехрестився та поцілував її. Запропонував заспівати гімн.

Коли Петро Олексійович ішов до авто, всі підходили та просили зробити з ним селфі. Нікому на відмовляв. Я ж бачила його вже втретє, тому не фотографувалася. Зате познайомилася з віце-прем'єр-міністром із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванною Климпуш-Цинцадзе.

А ще зустріла кандидата в народні депутати Олександра Грамарчука. Виявилося, ми з ним навчались у Гайсині в одній школі.

Зараз ви читаєте новину «Третя зустріч із Порошенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають