пʼятниця, 19 липня 2019 23:19

Сергій Притула та "Команда Змін" зібрали півтори тисячі білоцерківців

Автор: Катерина ПЕКЛІН
  Сергій Притула і Наталія Бігарі дві години спілкувалися у форматі прямого діалогу
Сергій Притула і Наталія Бігарі дві години спілкувалися у форматі прямого діалогу

14 липня Сергій Притула та "Команда Змін" партії "Голос" приїхали підтримати Наталію Бігарі і поговорити з білоцерківцями. Зустріч відбулась у парку Шевченка. Зібралися більше 1,5 тис. людей різного віку.

— Ми бачимо, що влада час від часу міняється, але система залишається стабільною. Вона підминає під себе тих людей, які не хочуть її міняти. А реформи нам потрібні на кожному кроці. Судова — одна з найбільш нагальних проблем у державі. Якщо ми говоримо, що в країні існує корупція і з нею треба боротися, то в кінцевому результаті ця вся боротьба впирається лобом у гранітну непробивну стіну недоконаної судової реформи. Корупціонерів і хабарників ловлять щодня, МВС і СБУ кладуть їх мордами на землю. Всі на цьому фоні гарно фоткаються, звітують, справа передається в суд і в результаті ніхто не сідає. Й інвестори не заходять, бо якщо у тебе віджали рейдери твоє майно, суд не захистить, — говорив Сергій. — Перше, на що будемо лягати кістьми у парламенті, це зміна регламенту роботи Верховної Ради. Сенсорна кнопка унеможливить голосування за когось іншого. Треба ввести чітку відповідальність за відсутність на голосуванні.

Діти бігали під сценою й інколи намагалися пробратися до зіркового гостя. Молодь спочатку зручно розташувалася на кріслах-мішках, а потім засипала Сергія та Наталію запитаннями. Люди поважного віку слухали, перешіптувалися, а потім включалися в діалог.

— Охарактеризуйте майбутнє України через п'ять років одним словом, — вигукують із юрби.

— Буде! — відповідає Сергій. Він із Наталією Бігарі говорять про наболіле. І про статус учасника бойових дій, і про державне фінансування, і про деолігархізацію медійного простору. На більшість "медичних" запитань відповідає Наталія Володимирівна. Зустріч затягується більш як на годину.

— Я така сама громадянка, як і ви. Тут народилася, тут живу, працюю. Чітко розумію, що життя одне. І я не хочу його проживати, а хочу жити у своїй щасливій заможній країні.

Нині, як і п'ять років тому, ми надіялися, що до влади не прийде той, хто не любить народ. Ми сподівалися, що будуть ті, хто вміє чути. Не сталося. І сьогодні є можливість сказати свій голос. За всіх, хто працює на заводі, лежить на лікарняному ліжку, думає про виїзд за кордон.

— Я знаю, що лікарі — це така специфічна категорія людей, яких містяни завжди знають, — говорить Притула. — Вони обов'язково дадуть оцінку, хороший він чи не дуже. На зустрічі було сотні людей. Я не почув на адресу Наталії Володимирівни критичних шпильок, зауважень, викриків чи звинувачень. Це і є головним критерієм порядності конкретно взятої людини у білому халаті. Якби такі пацієнти були, прийти і спаскудити зустріч кандидата у народні депутати — то свята справа. Атмосфера була дуже приємна.

Не секрет, що на наші зустрічі з виборцями політичні опоненти засилають провокаторів, влаштовують не-

зрозумілі речі. Сьогодні все було дружньо, я отримав масу задоволення від спілкування з людьми. Тому дякую всім, хто прийшов, хто слухав нас на радіо. Медичні питання у кожному місті хвилюють людей чи не найбільше. І тому мати фахівців у команді дуже важливо.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула та "Команда Змін" зібрали півтори тисячі білоцерківців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають