субота, 18 травня 2019 15:20

Олена Гайворонська створює квіткові композиції

Автор: ФОТО із соцальної мережі ”фейсбук”
  Олена Гайворонська робить із квітів букети та композиції на замовлення. Має магазин у немирівському будинку культури
Олена Гайворонська робить із квітів букети та композиції на замовлення. Має магазин у немирівському будинку культури

— З дитинства люблю садові квіти. Хоч і виросла в квартирі. Як вийшла заміж і оселилась у приватному будинку, поринула у квітковий рай із головою, — каже немирівчанка 34-річна Олена Гайворонська.

Створює букети й композиції з живих квітів. Проводить майстер-класи для дорослих і дітей.

— Квіти дуже захопили, — веде далі Олена. — Створила у соцмережах сторінки та збирала там замовлення. Робила букети, композиції. Пізніше захотіла дістати більше знань і пройшла курси в Києві.

Жінка відкрила магазин у немирівському будинку культури.

— Виготовляю квіткові композиції та прикраси до різних свят. Є майстер-класи. Останній був із виготовлення великодніх кроликів. Коштують завжди по-різному — залежно від вартості матеріалу, з яким доводиться працювати. У середньому 50–70 гривень. Коли проводжу такі заняття, то розумію, як багато в нас творчих і талановитих дітей.

Олена створює фотозони та прикрашає зали до урочистих подій.

— Фотозони користуються великим попитом. Це прикраса до весілля, дня народження, — говорить. — Композиції бувають не лише з квітів. Чоловікам часто замовляють з якимось вишуканим напоєм, кавою або чаєм. Усе це має гарний вигляд у красивій коробці з декором.

Клієнти різні. Були замовлення навіть з Арабських Еміратів і Москви. Люди, які там зараз живуть, родом із Немирова. Робили подарунки для тутешньої рідні.

Олена Гайворонська заміжня, має трьох синів.

Зараз ви читаєте новину «Олена Гайворонська створює квіткові композиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають