пʼятниця, 19 липня 2019 23:46

"Депутат — слуга народу!"

Друзі, було багато непорозумінь щодо кандидатів від ПП "Слуга народу". Безліч фейків намагалися приписати себе до нашої партії.

Ми разом із народом підтримали Президента України! Ми, потужна Зе-команда, не допустимо, щоб через брехню та окозамилювання до влади просочилися "вовки в овечій шкурі"!

Кандидат в одномандатному окрузі №17 — Олександр Леонідович Коваль. Наш земляк закінчує Вінницький державний технічний університет за спеціальністю "Інженер-механік". Має великий досвід у менеджменті. Був довіреною особою кандидата в Президенти України — Володимира Зеленського на виборах 2019 року.

Плагіат та бруд — ось і все, на що здатна стара політика.

Виборчі перегони добігають своєї кульмінації. Протистояння між опонентами з кожним днем стають жорсткішими.

Найсильніші удари тримають кандидати від партії "Слуга народу". Вона значно випереджає опонентів за рейтингом та рівнем довіри.

Серед методів боротьби проти партії президента та її кандидатів — нахабний плагіат та пряме обливання брудом. Що ж, ніхто не казав, що буде легко!

Спочатку на виборчих округах з'явилися клони — начебто від "Слуги народу". Кандидати-самовисуванці та навіть опоненти почали "зеленіти" на очах і заявляти, що саме вони є найкращими представниками команди Зе. Також почали з'являтися тандеми, на кшталт "слуга народу і Батьківщини" та щирі "помічники президента" в оновленні Ради. Цей веселий "клонівський" період запудрив людям мізки. Тому варто бути уважними, аби не обрати фейк замість справжнього кандидата від партії "Слуга народу".

З усіх боків починає летіти мерзенний бруд на ще вчорашніх економістів, солдатів, підприємців та медійників, які сьогодні рішучо пішли в політику за Володимиром Зеленським. Наші фахівці зі сторінок жовтої преси і не тільки почали дізнаватися про себе нові та страшні речі. "Ботоферми" найнятих псевдожурналістів створюють сюжети, яким заздрить американська "Фабрика мрій". Як у страшному трилері, прості та поважні люди постають перед виборцями у темному світлі. У хід іде все: ліпляться ярлики, вигадуються історії про зв'язки з бандитами та інопланетянами, "санта-барбари" про коханців та коханок. Не здивує нас, якщо завтра почуємо, що кандидати від "Слуги народу" на сніданок "п'ють кров малюків" та переховують "прапор терористів ІДІЛу". Усі ці методи лише зайвий раз підкреслюють потворну сутність замовників зі старої політики і на що вони ладні заради задоволення своїх хворих амбіцій.

Це не просто боротьба проти кандидатів "Слуги народу". Це боротьба проти вибору 75% українців, котрі віддали свої голоси Володимиру Зеленському. Народ уже відчув на собі імітацію реформ у державі та зростання типу "добробуту" простих людей, ілюзію ремонту доріг. Сьогодні ­дійшло до того, що кандидати в народні депутати вже імітують "слуг народу". Невже брехня та провокації візьмуть гору над здоровим глуздом громадян?

Не дозволимо ввести нас в оману знову!!!

Ми — це Народ України. Вони — це "політичні пенсіонери", які кочують із влади до опозиції, з партії в партію та створюють собі вигідні місця, прикриваючись недоторканністю. Кнопкодавство, депутатські прогули — автоматична підстава для позбавлення депутатського мандата.

Очищення влади почалося!

Президент Володимир Зеленський видав у вівторок розпорядження про звільнення з посад 70 голів районних державних адміністрацій. Про це свідчать розпорядження президента від 9 липня №76-№146 включно.

Зокрема, президент звільнив:

Владислава Уткіна — з посади голови Гайсинської РДА Вінницької області,

Людмилу Марцин — з посади голови Теплицької РДА Вінницької області,

Леоніда Лобаня — з посади голови Тростянецької РДА Вінницької області,

Івана Стефанцова — з посади голови Бершадської районної державної адміністрації,

П'ЯТЬ ПРИЧИН ПРИЙТИ НА ВИБОРИ 21 ЛИПНЯ

Причина 1: ВИРІШАЛЬНИЙ МОМЕНТ

Є моменти, які тривають одну мить, але визначають майбутнє. Один забитий гол дає команді чемпіонський титул. ­Уявіть собі футболіста, який у фіналі чемпіонату світу раптом пішов із поля відпочивати з друзями. Чи зможе він спокійно дивитися, як команда суперника тримає в руках кубок переможця? 21 липня — саме такий момент. У цей спекотний літній день можна поїхати на пікнік, у подорож, на дачу. А можна змінити майбутнє — своє та своєї країни.

Причина 2: ГРУ ЩЕ НЕ ВИГРАНО

Навесні ми забили важливий гол у ворота старої корупційної системи. Наша команда веде в рахунку. Але в суперника є шанс відігратися. Та повернути в Україну все те, проти чого ви голосували на президентських виборах, — злидні, брехню, зневагу до народу, договорняки та дерибан державних коштів.

"СЛУГА НАРОДУ" — ЦЕ НОВІ ЛІДЕРИ.

СЕРЕД НАС НЕМАЄ ЖОДНОГО КОЛИШНЬОГО ДЕПУТАТА

Причина 3: НОВІ ОБЛИЧЧЯ

Мало не кожна партія на кожних виборах обіцяла оновлення влади. А потім ми бачили в їхніх лавах тих самих людей, які давно дискредитували себе. "Слуга народу" — це нові лідери. Серед нас немає жодного колишнього депутата.

Причина 4: ШАНС НА ЗМІНИ

"Слуга народу" — це принципово нова влада. Ми не чекаємо виборів — ми вже працюємо. Наші кандидати сформували робочі групи. Кожна з них визначила пріоритетні питання, які згодом будуть вирішуватися вже у справжніх парламентських комітетах.

Причина 5: МИ ВАС ПОЧУЄМО

Дві робочі групи — з інформаційної політики, діджіталу та ІТ — включили у свої пріоритети пункт "Зворотний зв'язок". Це революційні зміни. Донині українські депутати не спускалися до спілкування з "простими смертними". Ми будемо слухати вас. І головне — чути вас.

Шановні виборці!

Ваші голоси сьогодні намагаються купити за пакунки, крупу, цукерки, горілку, курей, ручки і блокнотики!

Отримуючи "подарунок", ви продаєте свій голос і продаєте майбутнє ваших дітей! Країні потрібні справжні депутати, а не "мішки з гречкою"!

Ті кури, горілка, крупи — куплені за ваші ж гроші, які вийняли з ваших кишень під час підвищення цін, тарифів, пенсійного віку!

Сьогодні піддастеся на копійчаний подарунок, завтра у вас відберуть майно, роботу, майбутнє.

Купування ваших голосів це не просто боротьба проти кандидатів "Слуги народу". Це боротьба проти вибору 75 відсотків українців, які проголосували проти режиму минулої влади і віддали свої голоси Володимиру Зеленському.

Прийди і проголосуй по совісті та за волею серця.

21 липня у вас будуть два бюлетені. В одному ви обираєте партію — оберімо №14 — "СЛУГА НАРОДУ". У другому ви обираєте депутата вашого округу. Оберіть Олександра Коваля, №5 — справжнього "СЛУГУ НАРОДУ"

ОЛЕКСАНДР КОВАЛЬ: ЛЮДИ ВІДВЕРТО ГОВОРЯТЬ ПРО МІСЦЕВИХ "ЦАРКІВ", ЗЛИДНІ, ПОГАНІ ДОРОГИ І ПРО ТИХ ХТО КУПУЄ ГОЛОСИ ОКРУГУ №17

Треба діяти разом!

Зараз ви читаєте новину «"Депутат — слуга народу!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають