пʼятниця, 19 липня 2019 23:55

Чому полтавська мафія проти Олега Петровця?

Олег Петровець, кандидат у ­народні депутати по 145-му виборчому округу від ПП "Слуга народу", підтримує президента Володимира Зеленського та Зе! ­Команду! Лідер антикорупційної громадянської організації "Свідомі", успішний місцевий депутат — знає, як робити, і діє.

Стара влада вчепилася в Полтавщину зубами! Ці люди дуже хитрі! Вони придумали схему, як залишитися на потоках: висунули свого помічника Бобляха як "нову" людину, щоб люди голосували за нього. Вони "подають" Бобляха під зеленими прапорами Зеленського як "нового політика з простого народу". Однак, де у простої людини взялося стільки грошей, щоб заліпити своїм обличчям всю Полтаву? Ці гроші йому дають ті самі місцеві князьки, які доять Полтаву вже десятиліттями.

І все би було добре — у них. І їхній план би здійснився, якби, несподівано для них, Олег Петровець не зареєструвався по 145-му округу. Він напряму пішов до людей, проводячи по 10–12 зустрічей щодня, спілкується з людьми зрозумілою мовою і прямо. Він розгорнув таку активність в окрузі, що місцеві царі-корупціонери з переляку включили весь арсенал протидії йому. Бо побачили, що новий молодий політик, не підконтрольний їм, може перемогти і стати депутатом. А цього вони ніяк не хочуть допустити! Тому ввімкнули потужний адмінресурс.

І понеслось!

За допомогою продажних суддів вони почали скасовувати його реєстрацію, і навіть саму згадку про те, що він є членом партії "Слуга народу". Хоча Петровець вступив у партію ще ранньої весни 2019-го і Центральна виборча комісія зареєструвала його як кандидата-партійця "Слуги народу". Жодного рішення щодо партійності Петровця суди донині не приймали.

Коли ж зняти з виборів Петровця не вдалося, місцеві князьки-корупціонери розпочали шалений тиск на кандидата Петровця тут, на місці. Всіма правдами і неправдами:

• його рекламні щити, за командою зверху, за ніч зняли;

• виходи статей у газетах заблокували;

• зграї тітушок постійно переслідують;

• владні прихвосні намагаються зірвати зустрічі у селах і в дворах.

Але він продовжує зустрічі й прямо переконує, що не боїться!

— Я готовий боротися і знаю як це робити! Якби хабарники мене не боялися — зі мною б так завзято не воювали! — пояснює Петровець людям.

Олег Петровець — нова людина, яка не залежить від місцевих олігархів. І це їх дуже лякає. Петровець їм абсолютно непідконтрольний. Він від них незалежний і зможе максимально протидіяти їхнім схемам у разі перемоги на виборах. Їм борець з корупцією не треба!

А нам?! Досить найдорожчих в Україні фонтанів і ялинок, доки люди гублять колеса на дорогах, у дитячій лікарні гуляють таргани, а перевізники шантажують пасажирів і піднімають ціну на ­проїзд.

Не дай себе обдурити!

Приходь на зустріч у дворі, у селі: сам побачиш, почуєш і вирішиш!

Читай прямо офіційні сторінки Олега Петровця у "Фейсбук" та "Інстаграм".

Дивись моє пряме відео з провокаціями.

Думай сам! Вирішувати тобі, кого обирати — їхніх "підставних качок" чи єдину альтернативу, хто мовить правду людям і має силу її відстоювати.

Президенту Володимиру Зеленському потрібна підтримка! Аби реалізувати ініціативи президента, йому треба сильні нові політики, а не продажні кнопкодавці.

Голосуй правильно! Голосуй за Олега Петровця!

Зараз ви читаєте новину «Чому полтавська мафія проти Олега Петровця?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають