неділя, 17 лютого 2019 00:39

Бійцям на передову передали бензопилу і пироги

Автор: pl.suspilne.media
  Учні та вчителі Горянської школи Полтавського району зібрали посилку для полтавських бійців на Донбасі
Учні та вчителі Горянської школи Полтавського району зібрали посилку для полтавських бійців на Донбасі

8 лютого учні та вчителі Горянської школи Полтавського району передали бійцям Операції об'єднаних сил посилку. Поклали бензопилу, шкарпетки, пироги. Витратили майже 4 тис. грн. Доставлять військовим 30-ї окремої механізованої бригади та 25-ї повітряно-десантної бригади.

— Ніколи не ставимо питання, яка конкретно бригада потребує допомоги, чи служить там хтось із села. Важливо донести частину свого серця, тепло, любов до воїнів, які нас захищають, — розповідає 61-річна Оксана Калинич, директор школи в селі Гора.

Для військових спекли 150 пиріжків.

— Із капустою, картоплею і солоденькі з повидлом. Найбільше ми передавали 500 штук, — говорить 42-річна Наталія Голініщенко, пекарка.

Також поклали дитячі малюнки.

— Любі солдати, хочу вам побажати сили в бою. Щоб перемогли та повернулися живі й здорові. Спасибі вам за мир і спокій. Вірю, що ви прийдете у свої домівки і більше не буде війни, — додає 11-річна Ольга Кучеренко, п'ятикласниця.

— На фронті полтавських хлопців багато. Їм стараємося допомагати. Дзвонять і кажуть, що потрібно. Традиційно передаємо теплі речі, маскувальні сітки, — говорить полтавська волонтерка Тетяна Таран.

Оксана Калинич поїхала на передову, щоб передати посилку.

Зараз ви читаєте новину «Бійцям на передову передали бензопилу і пироги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають