неділя, 21 квітня 2019 16:16

Василь Ломаченко захистив два титули

Автор: REUTERS
  Українець Василь Ломаченко (ліворуч) нокаутував британця Ентоні Кроллу у четвертому раунді
Українець Василь Ломаченко (ліворуч) нокаутував британця Ентоні Кроллу у четвертому раунді

У ніч проти суботи 13 квітня українець 31-річний Василь Ломаченко захистив чемпіонські титули Всесвітньої боксерської асоціації та Всесвітньої боксерської організації у легкій вазі. В четвертому раунді нокаутував обов'язкового претендента з Великої Британії Ентоні Кроллу, 32 роки, до бою — 34 перемоги, 13 нокаутів, шість поразок, три нічиї. Перемога стала найшвидшою у кар'єрі уродженця Білгорода-Дністровського на Одещині.

Бій вийшов односторонній — у ньому зустрічалися суперники, різні за класом. Ломаченко зі старту захопив центр рингу й домінував у поєдинку. Кролла ховався за блоком, думав тільки про захист і як "вижити". Окремі його випади Ломаченко перехоплював. За весь бій британець так і не спромігся завдати бодай одного помітного удару. В третьому раунді перевага українця стала тотальною. Наприкінці він затиснув суперника в куті рингу і завдав йому безліч ударів — рефері зупинив поєдинок. Ломаченко побіг святкувати перемогу, але завчасу. Це був не технічний нокаут, як здалося, а нокдаун. Після цього прозвучав гонг про закінчення раунду. А в четвертому раунді все закінчилося. Крапку Ломаченко поставив чітким правим боковим у голову — Кролла впав ниць і не піднімався з помосту декілька хвилин.

— Тепер я хочу битися з ­Майкі ­Гарсією (чемпіон світу в легкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради зі США. — Газета). Я залишаюся в легкій вазі, — заявив Василь у післяматчевому інтерв'ю на ринзі.

Статистика показала перевагу Ломаченка за кількістю ударів — 249. Влучними виявилися 72. Кролла завдав 96 ударів, 12 влучних.

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко захистив два титули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають