субота, 09 лютого 2019 19:26

18-річна українка виграла тенісний турнір у Таїланді

Автор: фото з сайту wtatennis.com
  Українська тенісистка Даяна Ястремська стоїть з кубком переможниці турніру у Таїланді
Українська тенісистка Даяна Ястремська стоїть з кубком переможниці турніру у Таїланді

Українка 18-річна Даяна Ястремська перемогла на турнірі жіночої тенісної асоціації в Таїланді. У фінальному матчі уродженка Одеси обіграла Айлу Томлянович з Австралії — 6:2, 2:6, 7:6. У третій партії українка поступалася — 2:5, але зуміла переломити хід зустрічі. Для Ястремської це друга перемога на турнірах такого рівня.

— Я не здивований виграшем Даяни, — каже тенісний експерт Всеволод Кевлич, 49 років. — Це було очікувано. Юніорка показує доволі зрілу гру. Має гарні фізичні кондиції і технічні дані.

У Ястремської є характер, енергетика. Даяна — імпульсивний гравець. На відміну від Еліни Світоліної, вона не вміє чекати помилок суперниці, терпіти на корті. У характері Даяни більш атакувальна гра. Не варто боротися з усіма імпульсами. Навпаки, їх варто використовувати на корті. Все це додає певної родзинки у грі українки.

У Таїланді Ястремська багато ризикувала. Навіть після невдалої першої подачі намагалася другу виконати гостро. Не боялася грати першим номером.

Важливо не перенавантажити її фізично. Вона здатна стабілізувати власну гру та мати успішний сезон. Якщо працюватиме над помилками — може закінчити 2019-й серед 30 найкращих тенісисток планети.

Нині Ястремська є 34-ю ракеткою світу.

Зараз ви читаєте новину «18-річна українка виграла тенісний турнір у Таїланді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають