середа, 16 січня 2019 19:05

Заїхали в перемети по навігатору

Заїхали в перемети по навігатору
Вантажівки застрягли у переметах Фото: http://horodysche.info

Три вантажні фури увечері 14 січня застрягли в переметах на сільській дорозі поблизу Рунівщини Полтавського району.

Про це повідомили у Полтавській райдержадміністрації.

Потужний ЗІЛ державного підприємства "Агентство місцевих доріг Полтавської області" витягав фури зі снігу близько 21:30. На щастя, він виявився неподалік вантажівок, що втрапили в халепу.

На сільській дорозі вітром понаносило перемети висотою до 40 см. У них і забуксували потужні вантажні "Вольво" та "Мерседес". Допомога підійшла вчасно, тому вантаж і водії не постраждали. На дорозі місцевого значення ці автомобілі опинилися випадково. Як пояснили водії, підвів навігатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Нові Санжари справляються зі снігом

"До всіх сіл району дороги розчищені. Мешканці мають доступ до магазинів та інших об'єктів інфраструктури. Перемети також розчищаються вчасно", - розповів секретар комісії з надзвичайних ситуацій Полтавської райдержадміністрації Вадим Віннік.

Замети на дорозі до Миколівки та Минівки Заворсклянської об'єднаної громади Полтавського району розчищають усією громадою. Сільська рада наймає техніку і платить за роботу.

Зараз ви читаєте новину «Заїхали в перемети по навігатору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають