понеділок, 20 травня 2019 16:17

Запрошують дітей до театральної студії

Запрошують дітей до театральної студії
Театральна студія "Мій Березіль" складатиметься з початкового та основного рівнів. Фото: БЦ News

Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. К. Саксаганського оголошує набір до театральної студії "Мій БЕРЕЗІЛЬ".

Запрошуються діти у вікові групи:

молодша - від 6 до 9 років;

середня - від 10 до 14 років;

доросла від 15 до 19 років.

Студія побудована на акторській школі Леся Курбаса. У своїй роботі базується на класичній і сучасній драматургії, повідомляє www.04563.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як кінозіркам вдалось перевтілитись в історичних персон

Діти за навчальним планом опанують програмний матеріал з дисциплін - майстерність актора; пластика; основи постановки голосу; художнє, музичне та хореографічне оформлення вистави. До складу викладачів студії увійдуть досвідчені фахівці своєї справи.

14 квітня глядачі театру ім. Панаса Саксаганського надривали животи від сміху, переглядаючи виставу "Хто кому Рабинович?". Цікавий осучаснений сюжет. Багата американка за заповітом залишає 1 млрд доларів собачці болонці, а опікуном призначає "справжнього Рабиновича" з Білої Церкви. Визначити його собачка повинна, обнюхавши всіх претендентів. У місті "перероблюють" себе під Рабиновичів.

Зараз ви читаєте новину «Запрошують дітей до театральної студії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають