середа, 10 липня 2019 15:57

Віталій Наконечний загинув, рятуючи людину

6 липня загинув гайсинчанин Віталій Наконечний, 29 років.

Він з сім'єю відпочивав на Чорному морі в Херсонській області. Побачив, що топиться людина і кинувся на допомогу. Сильною хвилею його занесло на камінь, об який він вдарився, втратив свідомість і захлинувся водою. Через дві хвилини Віталія викинуло на берег без ознак життя.
— З Віталіком разом навчались,він був мені добрим другом, який завжди допоможе, — розповідає однокласник Женя Довженко, 29 років. - Був чуйною та доброю людиною.
Віталію 31 липня мало б виповнитись 30 років. Працював вантажником-залізничником на цукровому заводі у Гайсині. 9 липня Віталія Наконечного провели в останню путь. Поховали на міському кладовищі. У покійного залишилися дружина та двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Малахова померла на морі

Кількість потопельників цього року вище торішніх цифр. У Державній службі України з надзвичайних ситуацій відзначили, що найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки громадянами.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Наконечний загинув, рятуючи людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають