вівторок, 22 січня 2019 10:06

У скільки обійдеться один із найдорожчих сільських клубів

У скільки обійдеться один із найдорожчих сільських клубів
У Ковалівський клуб вкладуть 20 мільйонів грн. Фото: Анна Лакиза

У селі Ковалівка планують реконструювати сільський будинок культури. На нього витратять понад 20 млн. грн. Нині підготували проект. Він коштував майже 200 тис. грн.

Про це "Газеті" розповів Олександр Бублик, сільський голова Ковалівки.

Ковалівський сільський клуб звели 1965 року. Нині в ньому діє одна відремонтована кімната, яка не може задовольнити всі потреби місцевих жителів.

28 січня оголосили тендер на реконструкцію будівлі. За два роки мають завершити всі роботи.

"Від старого приміщення лишаться тільки стіни. Все інше — непридатне. Заново відтворюватимемо. Оновимо фасад. Плануємо — добудову на 120 квадратних метрів. Зробимо і благоустрій на прилеглій території. Викладемо плиткою подвір'я, встановимо лавочки, посадимо дерева", — сказав Бублик.

У будинку культури хочуть розмістити секції карате, дзюдо, вільної боротьби. А також — самодіяльні гуртки села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "150 відтінків 3D ям": як виглядає найгірша дорога в Україні

"Приміщення має бути на рівні палацу дозвілля "Листопад" в обласному центрі. Плануємо залучити кошти не лише з бюджету Ковалівки, а й благодійні та державні. Сподіваємося отримати допомогу з районного та обласного бюджету", — додав Олександр Васильович.


У селі Ковалівка на Полтавщині тисячі людей занурилися в річку Коломак. На Водохреще воду освятив архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір.

Зараз ви читаєте новину «У скільки обійдеться один із найдорожчих сільських клубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають