субота, 16 лютого 2019 19:40

У Полтавському районі шукають 3 дільничних

У Полтавському районі шукають 3 дільничних
У Полтавському районі не вистачає 3-х дільничних. Фото: dzerkalo.media

У Полтавському районі працюють 8 дільничних поліцейських. Зараз у штаті не вистачає трьох. Один проходить навчання, через 4 місяці буде готовий приступити до роботи.

Про це журналісту "Газети" розповіли у Полтавському райвідділі поліції.

"Торік звільнилося четверо. Двоє із них помилилися професією, а двоє поїхали на заробітки за кордон. Населені пункти, звідки вони пішли, ми перекрили іншими. Такого, щоб десь були дірки — немає. Очікуємо нових співробітників", - розповів Микола Коваль, керівник райвідділу поліції.

У районі 16 сільрад і 5 об'єднаних територіальних громад, в які входить по 2 -3 сільради. На кожного дільничного припадає до 20 населених пунктів. Це майже 10–15 тис. населення. В їхні обов'язки входить профілактика адміністративних, кримінальних правопорушень, нагляд за особами, які звільнилися з місць позбавлення волі тощо. Заробляють правоохоронці приблизно 8-8,5 тис. грн на місяць.

"За добу надходить від 20 до 50 звернень. У травні очікуємо напливу повідомлень з приводу крадіжок на дачах. Люди приїздять весною і помічають злочини. Влітку багато звернень, бо люди зловживають алкогольними напоями в місцях відпочинку, на річках, озерах - найчастіше звертаються через тілесні ушкодження", - зазначив Коваль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Машівській ОТГ хочуть збудувати ще одну амбулаторію

Також у районі цілодобово працюють три екіпажі патрульних і одна оперативно-слідча група. Тобто, 4 автомобілі постійно в русі, опрацьовують виклики, що надходять на 102. Найчастіше звертаються до правоохоронців через сімейні конфлікти під час застіль.

Сімейний лікар із Супрунівки Полтавського району уклав понад 2 тисячі декларацій. Тепер отримуватиме понад 10 тис. грн заробітної плати.

Зараз ви читаєте новину «У Полтавському районі шукають 3 дільничних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають