понеділок, 09 вересня 2019 18:12

У Немирівському районі вбили жінку

У Немирівському районі вбили жінку
У Ситківцях вбили 82-річну жінку. Їй нанесли сім порізів. Фото з доступних джерел

У Ситківцях Немирівського району, неподалік від колишнього цукрового заводу, в ніч на шосте вересня невідомі вломились через відкрите вікно до Лідії Микитівни Кирилюк. Жінці було 82 роки, жила сама. Її смертельно травмували, нанесли сім порізів. Злочинці перевернули дім догори дном у пошуках грошей та коштовних речей, вийшли через двері та зникли в невідомому напрямку. Зі слів працівників поліції, зловмисників було більше двох. Втекли на автомобілі. По факту правопорушення відкрито справу за статтею "навмисне вбивство з пограбуванням". Стаття передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали ймовірного ґвалтівника і вбивцю матері двох дітей

Киянин під час сварки з колишньою дружиною вистрілив їй у груди гарпуном.

Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Після злочину підозрюваний утік із місця інциденту, передає пресслужба столичної прокуратури.

Постраждалу 51-річну жінку доставили в лікарню й госпіталізували з діагнозом "непроникаюче поранення грудної клітини з наявністю стороннього тіла".

Для пострілу чоловік використав рушницю для підводного полювання. Пізніше його вдалося затримати. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні "замаху на умисне вбивство".

Зараз ви читаєте новину «У Немирівському районі вбили жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають