Ексклюзиви
середа, 20 березня 2019 15:25

У Білій Церкві буде Центр серцево-судинних подій

У Білій Церкві буде Центр серцево-судинних подій
Центр об'єднає неврологічну, нейрохірургічну та кардіологічну служби. ФОТО: 04563.com.ua

Центр серцево-судинних подій відкриють на базі міської лікарні №2. Він об'єднає неврологічну, нейрохірургічну та кардіологічну служби. Там надаватимуть ургентну допомогу хворим з інфарктами та інсультами.

"Розмістять ангіограф – багатофункціональний апарат для високоточної діагностики та різних способів втручань при тромбозах судин, інсультах, інфарктах, розривах судин, - розповідає заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Арешкович. - На базі лікарні вже працює потужний інсультний блок. Заклад забезпечений фахівцями та необхідним технічним оснащенням".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман назвав лікарні, яким виділив мільйони

Департамент охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації обрав Білу Церкву для розвитку закладів охорони здоров'я.

Близько у 10-25% людей, старших за 70 років, стаються порушення пам'яті та логічного мислення. Відбуваються зміни особистостей внаслідок хвороби чи пошкодження мозку, каже Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві буде Центр серцево-судинних подій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають