неділя, 19 травня 2019 14:15

Про що говорили на сесії у Карлівці - основні моменти

Про що говорили на сесії у Карлівці - основні моменти
У Карлівській міькраді відбулася 38 сесія 7 скликання. Фото: youtube

16 травня в Карлівці на Полтавщині відбулося засідання 38-ї сесії міської ради 7-го скликання.

Кореспондент "Газети" побував на сесії.

Депутат міськради Людмила Милькова зачитала звернення групи депутатів, в якому пропонувалося висловити недовіру міському голові Олександрові Наконечному. Її пропозицію підтримали 8 депутатів.

Спершу депутати заслухали звіт начальника Карлівського відділу поліції ГУ НП у Полтавській області Костянтина Лебедя про результати діяльності поліції за І квартал 2019 року.

Потім перейшли до розгляду бюджетних питань. Сума понадпланових надходжень до загального фонду міського бюджету за 4 місяці 2019 року становить 4 млн 2 тис. 206 грн. Депутати вирішили 927,5 тис. грн спрямувати комунальникам - на придбання запчастин, поточний ремонт доріг на вул. Успенській, Короленка, Лісній та провулку між вулицями Ходаківського і Матросова, реконструкцію ліній вуличного освітлення, капітальний ремонт спортивного майданчика в мікрорайоні житлових будинків на вул. Полтавський шлях, 42/2 та Незалежності, 1. Комунальне підприємство "Карлівка Новатор" придбає перфоратор, замінить вхідні двері за програмою співфінансування, а також отримає понад 600 тис. на підтримку спорту, зокрема, гирьовиків, які їхатимуть на міжнародні змагання до Франції та Німеччини, придбання спортінвентаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карлівці намагалися висловити недовіру міському голові

Не підтримали створення у місті бювету - буріння артезіанської свердловини з будівництвом водозабірного пристрою та влаштуванням санітарної зони для питних потреб у районі парку Героїв. Проблема із забезпеченням карлівчан якісною питною водою залишається відкритою.

Також сесія створила комунальну установу "Спортивне товариство "Карлівка". Фінансуватиме її міська рада. Виділятиме кошти спортивним громадським організаціям чи товариствам.

17 травня в місті Карлівка на Полтавщині відбувся традиційний парад вишиванок. Участь у ньому взяли учні шкіл району, трудові колективи та городяни.

Зараз ви читаєте новину «Про що говорили на сесії у Карлівці - основні моменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають