Ексклюзиви
вівторок, 16 квітня 2019 11:06

Про дороги, розмітку та лікарню №1 розповів Геннадій Дикий

Про дороги, розмітку та лікарню №1 розповів Геннадій Дикий
Міський голова зібрав прес-конференцію. ФОТО: Прес-служба виконкому

15 квітня мер Білої Церкви провів конференцію для преси. Геннадій Дикий розповів про уточнення бюджету міста на 2019 рік. Воно відбувається за рахунок власних надходжень на суму близько 18 млн. грн. Ще 4,6 млн. грн освітньої субвенції надійде з державного бюджету.

Мер відповідав на запитання журналістів. Щодо відкриття Горбатого моста зазначив:

"Ми поставили завдання виконати повністю роботи до поминальних днів, аби білоцерківцям було зручно пересуватися містом", - сказав Геннадій Дикий.

Про руйнування дорожнього покриття на вулицях міста:

"Ми маємо інтерактивну карту. На ній відмічаємо всі роботи з ремонту доріг у місті, хто їх проводить, з чітко визначеним гарантійним терміном. У разі необхідності притягатимемо підрядників до виконання робіт за гарантією", - зазначив міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгіршу українську трасу збудують ще раз

Те саме стосується й дорожньої розмітки, яку нанесли на ряді вулиць міста, але після зими вона стерлася. Міський голова наголосив, що за гарантією підрядник має переробити її за власні кошти.

Говорили про переведення 3 відділень міської лікарні №1 до лікарні №2. Геннадій Дикий розповів, що є документ, з яким ознайомлені депутати міської ради та керівники медичних установ.

Запланували створити на базі міської лікарні №2 госпітальний округ. Він обслуговуватиме ряд південних районів Київщини. У другій лікарні функціонуватиме напрямок інтенсивного лікування. У першій буде збережене планове лікування.

У вивільнені приміщення планують перенести частину відділення онкодиспансеру. Жодного перепрофілювання установи не буде.

На Вінниччині місцеві жителі зняли з висоти пташиного польоту 100 км дороги. Люди скористалися квадрокоптером, щоб масштаб руйнувань побачили чиновники і почали ремонт.

Зараз ви читаєте новину «Про дороги, розмітку та лікарню №1 розповів Геннадій Дикий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають