Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2019 13:35

Представники ОБСЄ спостерігатимуть за виборами в місті

Представники ОБСЄ спостерігатимуть за виборами в місті
Яна Новотна та Харольд Отто на зустрічі з міським головою Білої Церкви

Довгострокові представники ОБСЄ будуть спостерігати за виборами у Білій Церкві. Про свою роботу Яна Новотна та Харольд Отто розповіли на зустрічі з мером Геннадієм Диким. Обговорили питання співпраці та передвиборчу агітацію в місті.

Будуть перевіряти хід президентських виборів у Білій Церкві та районі, Узині й Фастові. Також спостерігатимуть за роботою окружної виборчої комісії та місцевої влади. Слідкуватимуть за дотриманням законодавства, пов'язаного з виборами. Стежитимуть за вирішенням суперечок, що можуть виникати під час виборчого процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники перед виборами хочуть узаконити діаманти й літаки – експерт

У день президентських виборів у місті працюватимуть і короткострокові спостерігачі ОБСЄ. Перевірятимуть відкриття виборчих дільниць. Стежитимуть за голосуванням, підрахунком бюлетенів та зведенням результатів.

За даними останніх соціологічних опитувань, Володимир Зеленський лідирує у президентських рейтингах. Протягом останнього тижня він мав зустрічі з іноземними представниками.

Зараз ви читаєте новину «Представники ОБСЄ спостерігатимуть за виборами в місті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають