Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2019 12:21

Патрульні вночі допомагали наносити дорожню розмітку

Патрульні вночі допомагали наносити дорожню розмітку
Нова розмітка повинна полегшити орієнтування водіїв на дорозі. Фото: bez-tabu.com.ua

20 травня увечері мер Білої Церкви звернувся за допомогою до працівників патрульної поліції в нанесенні дорожньої розмітки на бульварі Олександрійському.

Роботи запланували на нічний час. Тому що нанесений шар пластику потрібно витримати близько години. Є водії, які й у нічний час не звертають увагу на засоби регулювання дорожнього руху - конуси, знаки, розмітку, повідомляє bez-tabu.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про дороги, розмітку та лікарню №1 розповів Геннадій Дикий

Вирішили залучити патрульних. Нова розмітка повинна полегшити орієнтування водіїв на дорозі під час кермування, стимулювати дотримуватись ПДР та зменшити аварійність.

На околиці Полтави 29-річний чоловік потрапив під потяг. Поліцейські, що прибули на виклик, зупинили кровотечу. Це була травматична ампутація обох ніг до коліна. Бригада "швидкої допомоги" прибула на 6-ій хвилині. На місці вже були 2 поліцейських. Вони встигли накласти турнікети на обидві кінцівки. Цим врятували чоловіку життя. Інакше міг загинути за лічені хвилини від критичної кровотечі.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні вночі допомагали наносити дорожню розмітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають