Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2019 15:05

Пара із Ковалівки зіграла весілля 14 лютого
2

Анжела та Олег Ягодки із села Ковалівка Полтавського району одружилися 14 лютого
Фото: Анжела Ягодка
Анжела та Олег Ягодки із села Ковалівка Полтавського району одружилися 14 лютого

14 лютого чотири роки тому одружилися Анжела та Олег Ягодки із села Ковалівка Полтавського району. Дату весілля спланували заздалегідь. Щороку влаштовують романтичну вечерю та запалюють свічку - символ сімейного вогню, яку їм подарували на весілля.

Пара разом 9,5 року. Познайомилися в Ковалівці в ніч на 7 липня - на купальські гуляння біля будинку культури.

"Відпочивала на святі з подругами. Олег запросив на повільний танець. Почав розповідати, що добре знає моїх батьків і давно придивлявся на мене. Але не наважувався підійти. Попросив обмінятися номерами телефонів. Однак його мобілка розрядилася, довелося мені слати йому смс-повідомлення. Він мені одразу сподобався, але близько до серця наше знайомство не взяла, поставилася скептично. Оскільки бували випадки, коли хлопці так само підходили, а потім не дзвонили. Проте вийшло інакше. Наступного дня Олег мене набрав. Домовилися зустрітися о восьмій вечора біля дитячого садка", - розповіла Анжела Ягодка.

На першому побаченні гуляли вулицями села, розповідали одне одному про себе.

"Тоді ще я вчилася у школі. Олег працював сторожем в нашому селі на одній фірмі. Це недалеко. А жив у сусідньому Залізничному. Стали переписуватися та зідзвонюватися, почастішали прогулянки. За місяць після знайомства подарував різнокольорову іграшкову мавпочку", - говорить Анжела.

Потроху зав'язалися стосунки. За кілька років стали жити разом у її батьків

"Восени 2014 року дізналася, що в нас буде дитинка. Тож почали планувати весілля на 14.02.2015. Хотілося, щоб усе було як у людей. Цього дня випало багато снігу. Розписувалися на території ліцею імені Антона Макаренка. Саме весілля грали у полтавському ресторані "777". Зібрали півсотні гостей. У мене була пишна біла сукня", - додає.

Батьки Анжели Ольга Леонідівна та Анатолій Олексійович подарували свої "Жигулі" бежевого кольору. Олегові батьки Ірина Петрівна та Віктор Миколайович - каблучки та гроші. Також спільно оплатили весілля.

Через чотири місяці після весілля народився син Євгеній.

"Синочку вже 3,5 року. Ходить у дитсадок. Приділяємо йому багато уваги, читаємо казки, граємося. На День закоханих традиційно влаштовуємо романтичну вечерю. Запалюємо свічку, яку нам подарували на весілля. Чоловік купує мені квіти, але дарує їх син. Я ж готую вечерю - картопляне пюре, запікаю в духовці куряче філе. Роблю завжди наш улюблений грецький салат, також нарізку із фруктів. П'ємо вино або шампанське",- поділилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 порад психолога, як зберегти міцні стосунки

Анжела працює юристом в управлінні соцзахисту Шевченківської районної ради в Полтаві. Олег - водій у будівельно-монтажному управлінні №2 Укртрансгазу.

Зараз ви читаєте новину «Пара із Ковалівки зіграла весілля 14 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають