понеділок, 12 серпня 2019 13:25

Отримав 9 років тюрми за вбивство товариша

Отримав 9 років тюрми за вбивство товариша
Чоловік убив товариша на риболовлі. ФОТО: topnews

На березі річки Рось у Білоцерківському районі чоловік посварився з товаришем. Обоє були напідпитку. Під час сварки 36-річний рибалка кулаком наніс другу кілька ударів по голові. Від них останній помер на місці.

Трагедія сталася ще 16 травня 2018 року. Днями Білоцерківська міська прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні про тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У магазині розстріляли 20 відвідувачів

Обвинувачений заперечував свою провину. Але її повністю підтвердило слідство зібраними доказами. Невизнані показання розцінені судом як намагання ухилитись від кримінальної відповідальності за скоєне. Білоцерківський міськрайонний суд призначив убивці покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

У Монастирському районі на Тернопільщині 53-річного чоловіка катували двоє товаришів. Били палицею та прикладали до тіла розпечену праску за те, що начебто вкрав золотий ланцюжок. Пiдозpюваних, яким 41 і 43 роки, затримали. Вони у cкоєному зiзналиcя. Одного з них уже пpитягували до вiдповiдальноcтi за вбивcтво з необеpежноcтi. Незабаром суд обере їм запобіжні заходи.

Зараз ви читаєте новину «Отримав 9 років тюрми за вбивство товариша». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають