вівторок, 23 квітня 2019 11:50

Оголосили фотоконкурс "Біла Церква очима молодих"

Оголосили фотоконкурс "Біла Церква очима молодих"
Кількість робіт, поданих на фотоконкурс від однієї особи, не обмежена.Фото: dmitrovets.ru

До участі запрошують фотографів-аматорів віком до 35 років. Фотографи-професіонали можуть брати участь у фотовиставці "Біла Церква очима молодих", під час якої демонструватимуть найкращі роботи учасників.

Роботи приймають усіх фотографічних жанрів (портрет, пейзаж та інші) у номінаціях "Історичні пам'ятки Білої Церкви", "Біла Церква сучасна", "Білоцерківці", "Природа", "Брати наші менші", "Незвичайно про звичайне" і мають бути розміром не менше 2 000 тис. пікселів по більшій стороні, повідомляє poglyad.tv.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоцерківець посів 9 місце на міжнародному фотоконкурсі

Для участі в конкурсі необхідно до 15 травня 2019 року подати заявку, довідку про творчі досягнення (оформляється у вільній формі) та фотороботи в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected] / м. Біла Церква, вул. Східна, 22 – комунальний заклад Білоцерківської міської ради "Клуб за місцем проживання "Прометей".

Телефони для довідок 7 26 18, 7 26 29.

Світлина "Монументи Києва" українського фотографа Сергія Рістенка увійшла до списку переможців конкурсу повітряної фотографії SkyPixel. На знімку зображений пам'ятник Батьківщині-матері, що височіє над туманами. Фото зайняло сьому позицію в категорії "Вибір глядачів".

Зараз ви читаєте новину «Оголосили фотоконкурс "Біла Церква очима молодих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають