Ексклюзиви
середа, 13 березня 2019 16:05

Маршрутки №7 замінять - договір із перевізником розірвали достроково

Маршрутки №7 замінять - договір із перевізником розірвали достроково
З 1 квітня 2019 року маршрут 3 місяці обслуговуватиме товариство "ТРАНССІТІ". Фото: Наші гроші

Виконком Білоцерківської міської ради ухвалив рішення достроково розірвати договір на перевезення пасажирів на маршруті №7 (4-й мікрорайон – вул. Семашка). Уже з 1 квітня 2019 року маршрут 3 місяці обслуговуватиме підприємство "ТРАНССІТІ".

"За результатами перевірки невиконання умов договору на автобусний маршрут №7 складено відповідні акти про порушення", - повідомила начальник відділу транспорту та зв'язку Олена Шевченко.

Договір із підприємством "Тролейбусне управління" уклали на 3 роки - з квітня 2017-го по квітень 2020 року. Проте перевізник не виконав умови конкурсу. 3 автобуси мали оновити до травня 2018. До того ж саме на цей маршрут постійно скаржилися пасажири. Говорили про недостатню кількість автобусів, недотримання графіків руху, відмову в пільговому проїзді, грубе ставлення до пасажирів. А також часто маршрутки не зупинялися на зупинках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирка маршрутки змусила російськомовних перейти на українську

Термін дії договору на маршрут №8 (вул. Івана Кожедуба - залізничний вокзал) закінчився. Тому члени виконавчого комітету тимчасово підписали договір на перевезення з перевізником "ЕПІТРАНС". Його транспортні засоби відповідають необхідним параметрам. Він обслуговуватиме містян 3 місяці до проведення конкурсу.

Між селами Козьова – Орява на Львівщині сталася смертельна аварія. Mercedes Sprinter перекинувся, коли виїхав за межі траси. 1 людина загинула, 2 госпіталізованих.

Зараз ви читаєте новину «Маршрутки №7 замінять - договір із перевізником розірвали достроково». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають