Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2019 13:55

Карлівчан запрошують на безкоштовні бішофітні ванни

Карлівчан запрошують на безкоштовні бішофітні ванни
У Карлівській водолікарні 25 лютого можна прийняти безкоштовні бішофітні ванни. Фото: karlivka-mrada

З 25 лютого у водолікарні в Карлівці можна безкоштовно приймати бішофітні ванни.

Про це на сторінці у Facebook написала Tanya Koval.

Бішофіт є природним мінералом, що містить хлоридно-магнієво-натрієвий комплекс, йод, бром, залізо та інші елементи. Видобувається як розсіл при бурінні свердловин. Розчин має протизапальну, протинабрякову, протимікробну, помірно знеболюючу дію, прискорює регенерацію тканин, підвищує імунітет, відновлює тургор і еластичність шкіри, зменшує проникність шкіри для інфекції. Знімає стан нервової напруги.

Зміцнює м'язові і сполучні тканини суглоба, активізує процеси обміну речовин. Великий вміст магнію, йоду, брому, заліза, цинку, марганцю, кремнію, срібла і селену покращує мікроциркуляцію крові і лімфи. Корисний при запаленнях у суглобових тканинах і набряках.

У вани з бішофітом приймають при гіпертонічній хворобі, вегетосудинній дистонії, хронічній втомі, мігрені, стресі, безсонні, судомах, псоріазі, остеопорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У санаторії помолодшала на 10 років"

Пацієнтам із захворюваннями серцево-судинної системи рекомендується застосування препарату в мінімальних дозах, час процедур скорочують до 6 год., впливають тільки на один суглоб.

Карлівська водолікарня працює з 1960-го року. Надає широкий спектр послуг з реабілітації, відновлення уражених органів і систем.

Місто Берегове на Закарпатті відзначає 955 років з дня заснування. Берегове розташоване за 70 км від обласного центру - Ужгорода, близько 5 км від перетину кордону з Угорщиною Лужанка-Берегшурань.

Зараз ви читаєте новину «Карлівчан запрошують на безкоштовні бішофітні ванни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають