Ексклюзиви
неділя, 21 липня 2019 09:00

Із дев'яти кандидатів за мажоритарною системою четверо тимчасово не працюють

Сьогодні, 21 липня, в Україні проходять дострокові парламентські вибори. Українці вибирають народних депутатів.


До складу Верховної Ради входять 450 депутатів. Із них 225 нардепів проходять у парламент на підставі голосування за виборчими списками кандидатів від політичних партій. Решта членів Верховної Ради обираються в одномандатних округах за мажоритарною системою відносної більшості. Гайсинський район входить до виборчого округу №17, як і території Бершадського, Теплицького, Тростянецького районів та міста Ладижина. За голоси більш ніж 150 тисяч виборців округу змагаються дев'ятеро кандидатів у народні депутати України. З них четверо – від політичних партій: Олександр Грамарчук – "Європейська солідарність", Олександр Коваль – "Слуга народу", Андрій Красніцький – "Батьківщина", Віктор Пигуля – "Опозиційний блок".
Самовисуванці – Дмитро Дадочкін, Андрій Жилінський, Володимир Зарічанський, Микола Кучер, Богдан Петришин.
Найстаршим кандидатом по виборчому округу №17 є 59-річний Микола Кучер. Наймолодший – 25-річний Богдан Петришин. Із дев'яти кандидатів четверо тимчасово не працюють – це Дмитро Дадочкін, Андрій Жилінський, Олександр Коваль та Богдан Петришин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіберполіція мусила втрутитися у порушення на виборах

Цього року в дострокових парламентських виборах беруть участь 22 партії.

Зараз ви читаєте новину «Із дев'яти кандидатів за мажоритарною системою четверо тимчасово не працюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають