вівторок, 11 червня 2019 13:41

ДТП у місті: бензовоз зіткнувся з легковиком

ДТП у місті: бензовоз зіткнувся з легковиком
Бензовоз та автомобіль Hyundai зіткнулися в центрі Білої Церкви. Без жертв. Фото: Патрульна поліція Київської області

У центрі міста, на Соборній площі, трапилась дорожньо-транспортна пригода через недотримання інтервалу руху. ДТП сталася надвечір 10 червня. Ніхто не постраждав.

"ДТП сталася внаслідок того, що водій вантажівки, яка перевозила вогненебезпечну речовину, не дотримався безпечного інтервалу та не врахував дорожню обстановку. Праворуч від бензовоза марки Volvo їхав автомобіль Hyundai, з яким він і зіткнувся", - повідомляють патрульні Білої Церкви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрав з автомийки Lexus і загинув, врізавшись у будинок

Правоохоронці склали схему ДТП та вилучили посвідчення водія у винуватця автопригоди. Склали протокол про порушення правил дорожнього руху.

ДТП за участю патрульного автомобіля й машини ВАЗ сталася на Одещині, у місті Чорноморськ. П'яний 23-річний водій ВАЗ врізався на великій швидкості у припаркований на узбіччі автомобіль патрульних. Постраждав поліціянт. У нього переламані ребра, забій грудної клітини та черепно-мозкова травма. Його стан стабільний.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у місті: бензовоз зіткнувся з легковиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають