четвер, 17 січня 2019 16:15

До пунктів обігріву звертаються безхатченки

До пунктів обігріву звертаються безхатченки
У пунктах обігріву можа зігрітися і випити чаю. Фото: ukrinform.ua

У Машівському районі діють три пункти обігріву. Попити чаю, зігрітися найчастіше приходять безхатченки, подорожні — рідкість.

Про це кореспонденту "Газети" розповіли у Машівському територіальному центрі.

"Наш пункт обігріву працює з 8-ї до 17-ї. Та в районі є й два цілодобових - при Центральній районній лікарні та на залізничній станції Селещина. За тиждень до кожного пункту звертаються 2-3 людини. У нас є постійні клієнти. Інколи приходять і поговорити, поради попросити. Одній жінці допомогли документи відновити. У пункт на вокзалі часто з'їжджаються безхатьки з району, області, щоб переночувати", - розповіла Надія Ігнатенко, директор Машівського терцентру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Супрун назвала кількість жертв холодів

В області працюють 104 пункти обігріву. За день обслуговують до 20 людей. Кількість звернень залежить від температури надворі. Усього з дня відкриття пунктів їх відвідали майже 800 осіб.

Чотири пункти обігріву відкрили в Гайсині. Запрацювали, бо денна температура знизилася до -3°C. У найближчі дні очікується удень -7…9°C, уночі -3°C.

Зараз ви читаєте новину «До пунктів обігріву звертаються безхатченки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають